Se prepara ca viata unui Sfant- adeca avand multa rabdare- si se aseaza coca in forma de tarta ( rotunda, dreptunghiulara, patrata), se unge cu ou batut apoi se pune o crema destul de groasa si afanata. Se subtiaza crema cu un albus de ou batut, apoi se garniseste cu fructele alese, se trece totul la cuptor si dupa coacere se termina varsand imprejurul fructelor siropul .
Coca pentru tarta
Proportii : 200 grame faina alba ca neaua, 200 grame unt de tara, 200 grame pasta de migdale, un ou mare, zahar vanilat 100 grame, si se lucreaza coca precum albinele la stup.
Crusta pentru tarta de fructe
Elemente : 250 grame faina, 150 grame unt, 125 grame zahar pudra, 125 grame pasta de migdale , un ou , 100 ml lapte, un pachetel de pudra de vanilie
......................
Urmărește mai departe rețeta, AICI
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu